Gradinita "Curcubeul Magic" este locul minunat in care copiii invata jucandu-se, avand o baza materiala didactica adecvata desfasurarii unui proces instructiv-educativ modern, de calitate. Activitatea gradinitei se desfasoara intr-un mediu primitor, sigur, in care copilul este inconjurat cu caldura, intelegere, multa rabdare si dedicatie din partea educatoarelor.Gradinita dispune de 4 sali de clasa, 2 grupuri sanitare, 2 camere de primire precum si de o curte spatioasa special amenajata pentru copii.

Pentru a putea observa cat mai bine progresele facute de catre copilul dumneavoastra, in fiecare zi de vineri va vor fi comunicate fisele acestuia care cuprind toate activitatile desfasurate de-a lungul sapatamanii.

In cadrul gradinitei copiii beneficiaza de asistenta medicala zilnica.

Transportul copiilor dumneavoastra poate fi asigurat de catre gradinita, costul acestuia fiind stabilit in functie de distanta.

Masa este furnizata in sistem catering, gradinita avand o colaborare foarte buna cu o firma specializata in domeniul prepararii mancarii pentru copii, meniul fiind realizat prin consultarea unui medic pediatru si a unui specialist in nutritie.